CUPOANE DE REDUCERE  

  1. La cumpărături în valoare de 35.000 de lei din următoarea categorie : Kit-uri monofazate, trifazate ON-GRID (HUAWEI) puteți beneficia de următorul cupon de reducere –  Cod cupon : BCPV54XQ – Reducere de  20% pentru manopera la plata cash integrală la semnarea contractului la kit-uri de minim 50 kw trifazate cu materialele noastre. montaj pe panou tabla  31 Martie 2023.
  2. La cumpărături în valoare de 80.000 lei din următoarele categorii : Cablu solar, Invertoare, Invertoare hibrid, Invertoare Off-grid, Invertoare On-grid, Panouri Fotovoltaice, Sisteme de fixare panouri fotovoltaice, Smart metere, Tablouri comutare automata Backup-Box  puteți beneficia de următorul cupon de reducere – Cod cupon : 7UM7ZN2T – Cupon reducere de 3000 lei pentru achiziționarea produselor disponibile pe starbay.ro și este valabil pănâ la data de   31 Decembrie 2023.
  3. La cumpărături în valoare de 30.000 lei din următoarele categorii : Cablu solar, Invertoare, Invertoare hibrid, Invertoare Off-grid, Invertoare On-grid, Panouri Fotovoltaice, Sisteme de fixare panouri fotovoltaice, Smart metere, Tablouri comutare automata Backup-Box, Kit sisteme de panouri fotovoltaice, Sisteme de panouri fotovoltaice puteți beneficia de următorul cupon de reducere – Cod cupon : QZMRP7YU  –Cupon reducere de 400 lei achiziționarea produselor disponibile pe starbay.ro și este valabil pănâ la data de 31 Decembrie 2023.
  4. La cumpărături în valoare de 600 lei la următoarelor 2 produse : Usa Cuptor Pizza Cu Geam Model Grecesc D[Mm] 358×536 / Usa Semineu Cu Geam ETP D[Mm] 455×663 puteți beneficia de următorul cupon de reducere – Cod cupon: F9MV22SZ Cupon 15% reducere pentru cumpărarea de produse disponibile pe starbay.ro și este valabil pănâ la data de 28 Februarie 2023. 

Cupoanele de reducere sunt oferite de SC CosmiBor Construct SRL  (în continuare numită Starbay ) și se generează cu ocazia diferitelor promoții. Cupoanele pot avea diferite valori, comform promoțiilor în desfășurare. 

Cupoanele nu sunt valabile pentru produsele aflate deja la reducere !

Cupoanele pot fi folosite pe site-ul https://starbay.ro/.  

Art. 1 – Organizatorul 

SC CosmiBor Construct SRL, cu sediul social în Sat Popricani, Com, Popricani. Jud, Iași Str Dealul Ciobanului Nr 39, cod unic de inregistrare RO22249577, Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Iasi: J22/2253/2007 

Art. 2 – Dreptul de folosire 

Cupoanele pot fi folosite de orice persoană fizică, cu vârsta peste 18 ani sau orice persoană juridică, care are un cont pe site-ul  https://starbay.ro/.  și realizează o comandă. 

Art. 3 – Valabilitatea și locația de utilizare 

3.1. Cupoanele sunt valabile comform promoțiilor în desfășurare, când se va specifica cu exactitate valabilitatea acestora. 

3.2. Cupoanele de reducere se pot utiliza doar pe site-ul https://starbay.ro/.  

Art. 4 – Modalități de utilizare 

4.1. Clientii care dețin cupoane le pot utiliza la achiziționarea de produse din categoria stabilita pe fiecare cupon.

4.2. Cupoanele se poăt utiliza pentru a comandă un pachet de produse din categoria indicata in termeni si conditiile cuponului de reducere.

4.3. Clientul poate utiliza un cupon o singură dată sau de mai multe ori, în funcție de regulamentul unei promoții și regulile de utilizare ale cuponului respectiv. 

4.4. Cupoanele nu sunt transmisibile, decât dacă se specifică acest lucru. 

4.5. Cupoanele nu pot fi cumulate între ele sau cu reduceri și oferte existente pe site-ul https://starbay.ro/.  

Art. 5 – Dispoziții finale 

5.1. Prin utilizarea cupoanelor, clienții declară că sunt de acord să respecte și să se comformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor din prezentul Regulament. 

5.2. Starbay își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă. 

5.3. Starbay își rezervă dreptul de a monitoriza și verifica modul în care se utilizează cupoanele de reducere, iar în cazul în care se observă anumite tentative de fraudă se poate refuza utilizarea cuponului. 

5.4. Starbay nu își asumă niciun neajuns creat de întreruperile/disfuncționalitățile neanuțate ale providerului de internet. 

5.5. Eventualele neintelegeri apărute între Starbay și utilizatorii cupoanelor se vor rezolva pe cale amiabilă. 

5.6. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați https://starbay.ro/contact/.