Despre noi

Magazinul nostru vă oferă o gama variată de produse și materiale atât pentru amenajări interioare cât și exterioare. Trebuie să știți despre noi că venim în ajutorul dumneavoastră cu scopul de a duce la bun sfârșit a orice proiect la care visați.

La Starbay

Vă întâmpină o echipă tânără, cu o experiență considerabilă, nou lansată pe piață dar cu ideai ajutătoare pentru locuința dumneavoastră.

Starbay,  vă punem la dispozitie diverse categorii de produse din care puteți alege materialele de care aveți nevoie în realizarea proiectelor.

Cu ajutorul furnizorilor nostri comercializam cele mai bune materiale, tehnologii și instrumente. De aceea, vă invităm să vizitați magazinul nostru și să ne contactați cu încredere.

Avem toate cunostințele necesare pentru a vă putea comercializa materiale și scule pentru construcții, care să fie potrivite pentru activitatea sau proiectul pe care doriți să îl realizați. 

Suntem un magazin de construcții în continuă evoluție, alcătuitaă din oameni pasionați, onești și care folosesc cele mai noi, mai bune și mai performante produse.

Profesionalismul nostru, împreună cu apropierea de client, ne recomandă de fiecare data și ne ajută să transformăm ideile și dorințele dumneavoastră în realitate. 

Vă așteptam cu un email sau un telefon pentru realizarea celor mai reușite proiecte.

3900

Comenzi livrate

2975

Clienti multumiti

5430

Produse in vanzare

8

Ani experienta