Despre noi

CosmiBor Construct S.R.L. vine in ajutorul dumneavoastra pentru a construi o casa perfecta. atat la exterior, cat si la interior. Construim case la cheie de la zero sau va transpunem in realitate ideile de amenajare interioara a casei dumneavoastra.

Profesionalismul nostru, impreuna cu apropierea de client, ne recomanda de fiecare data si ne ajuta sa transformam experienta unica de constructie a unei case intr-un eveniment de neuitat. Ne ocupam de finisajele exterioare si interioare, pliate pe gusturile clientilor nostri, astfel incat locuitul in caminul dumneavoastra sa ramana pentru totdeauna o placere.

Va intampina o echipa tanara, cu o experienta considerabile, dar la nou lansati pe piata in aceasta formula, cu ideai ajutatoare si cu sprijin, pentru a putea realiza o casa „ca la carte” din orice tip de material, fie el lemn, BCA sau caramida. De aceea, va punem la dispozitie si serviciile de proiectare case, dar va si punem la dispozitie parteneriatele noastre, pentru a va ajuta cu bransamentele la utilitati si montarea diferitelor electrocasnice din casa intr-un mod sigur.

Folosim cele mai bune materiale, tehnologii si instrumente, cu ajutorul furnizorilor nostri, dar le si comercializam. De aceea, va invitam sa ne contactati cu incredere pentru a primi sfaturile unei echipe cu vaste cunostinte in domeniu, in legatura cu materiale de constructii, amenajara gradinii, scule electrice, amenajari interioare etc.

Avem toate cunostintele necesare pentru a va putea comercializa materiale si scule pentru constructii, care sa fie potrivite pentru activitatea sau proiectul pe care doriti sa il realizati.

Suntem o firma de constructii in continua evolutie, alcatuita din oameni pasionati, onesti si care folosesc cele mai noi, mai bune si mai performante produse.

Va asteptam cu un email sau un telefon pentru a incepe constructia unei case de vis!

3900

Comenzi livrate

2975

Clienti multumiti

5430

Produse in vanzare

8

Ani experienta