Banca stradala din lemn

Banca stradala din lemn – Băncile stradale din lemn sunt o opțiune populară pentru mobilierul urban datorită aspectului lor cald și primitor. Pot fi găsite în parcuri, piețe, zone pietonale și alte spații publice.

Băncile stradale din lemn sunt de obicei fabricate din lemn tratat, care este rezistent la putrezire și insecte. Lemnul poate fi finisat într-o varietate de culori și texturi pentru a se potrivi cu orice cadru.

Băncile stradale din lemn vin într-o varietate de stiluri, de la simplu la elaborat. Unele bănci sunt simple scânduri de lemn așezate pe suporturi, în timp ce altele sunt mai ornate, cu sculpturi și modele. Băncile stradale din lemn pot fi, de asemenea, echipate cu spătare, cotiere și chiar copertine.

Băncile stradale din lemn sunt o modalitate excelentă de a oferi șezuturi confortabile și atractive în spațiile publice. Sunt o opțiune populară pentru municipalități, întreprinderi și proprietari de case.

Avantaje ale utilizării băncilor stradale din lemn:

  • Atrăgător: Băncile stradale din lemn au un aspect cald și primitor, care poate îmbunătăți orice cadru.
  • Confortabil: Băncile stradale din lemn sunt confortabile de stat pe perioade lungi de timp.
  • Durabil: Băncile stradale din lemn tratat pot dura mulți ani.
  • Versatil: Băncile stradale din lemn vin într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât pot fi folosite într-o varietate de setări.

În general, băncile stradale din lemn sunt o opțiune atractivă, confortabilă și durabilă pentru mobilierul urban. Sunt o opțiune populară pentru municipalități, întreprinderi și proprietari de case.

Reduceri! Banca parc model 42
Transport Gratuit De la 10 Bucati

Bancă parc model 42

Prețul inițial a fost: 1.150,00 lei.Prețul curent este: 918,00 lei.

Afișez 1 - 20 din 47 de rezultate